Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Tătici trimiși în judecată pentru că și-au ABANDONAT copiii


Doi bărbați, unul din Răstoaca și celălalt din Bolotești, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focașni pentru abandon de familie. Cei doi vor fi judecați de magistrații Judecătoriei Focșani, instanță pe rolul căreia au fost deja înregistrate dosarele. 
 Unul dintre bărbații care și-a abandonat copiii este Dănuț P., de 43 de ani, din comuna Răstoaca. În rechizitoriul procurorilor se arată că ultima pensie alimentară în cuantum de 200 lei a plătit-o pe data de 11.10.2013 pentru cele două fetițe minore ale sale după care nu a mai achitat niciun ban. Bărbatul a fost audiat și le-a spus anchetatorilor că știe care este situație, dar că nu are un loc de muncă stabil astfel încât să poată achita lunar suma de 200 lei pentru cei doi copii ai săi. 
 Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au trimis în judecată și pe Adrian B., tot de 43 de ani, din Bolotești. În rechizitoriu se arată că el nu a mai plătit pensia alimentară în cuantum de 170 lei din luna octombrie a anului 2013. A mai dat 350 lei atunci când a aflat că i s-a făcut plângere. Procurorii ne-au spus că bărbatul nu a putut fi audiat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?