Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Infopol


La data de 21 iulie a.c., ora 06.15, polițiștii din Panciu l-au depistat pe M. Viorel, de 31 ani, din comuna Munteni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 21 iulie a.c., ora 14.00, pe DN2 E 85, în comuna Dumbrăveni, C. Mihai, de 66 ani, din municipiul Brăila, județul Brăila, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul neatenției a surprins-o cu oglinda retrovizoare dreapta pe D. Florentina, de 41 ani, din localitate, accidentând-o ușor. Femeia se deplasa ca pieton pe partea carosabilă în aceeași direcție de mers. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 
La data de 21 iulie a.c., ora 12.33, pe DN 2L, în comuna Străoane, F. Liviu, de 56 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism l-a surprins și l-a accidentat ușor pe minorul B. M. R., de 5 ani, din localitate, care, lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului prin spatele unui microbuz oprit în stație. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 
La data de 21 iulie a.c., ora 19.30, în comuna Andreiașu, N. Sorin, de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un gard. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 Agresiune cercetată de polițiști
La data de 21 iulie a.c., ora 01.53, polițiștii din Ruginești au fost sesizați despre faptul că în jurul orelor 01.30, la locuința comună, între frații C. Ghiorghiță, de 35 ani, și C. Radu, de 20 ani, a avut loc un scandal, în urma căruia cei doi s-au lovit reciproc. Totodată, în urma producerii evenimentului, C. Ghiorghiță a fost internat pentru a primi îngrijiri medicale. 
Polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, cât și al unor discuții în contradictoriu, între cei doi frați a avut loc un scandal, în urma căruia C. Radu i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe leziuni. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl. Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?