Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Elle Macpherson, supranumită ‘The Body’, are un trup de invidiat la 50 de ani


Elle Macpherson are gene bune: la 50 de ani împliniți și după ce s-a retras de pe podiumurile de modă, top-modelul își confirmă în continuare numele de ‘The Body’ (Trupul) primit în anii săi de glorie, scrie joi ziarul ‘ABC’, comentând o fotografie postată de australiancă pe rețelele de socializare. Într-un costum de baie care îi pune în valoare formele sculpturale, Elle se află pe puntea unui yaht și privește în larg. Este evident că nu doar genele bune ci și o alimentație sănătoasă o ajută să aibă acest aspect de invidiat. În plus, ea a recunoscut că recurge și la botox pentru a părea mai tânără. 
După cum a explicat chiar ea, în urmă cu câteva luni, Elle Macpherson este într-o formă excelentă grație unui specialist în medicină alternativă care i-a schimbat modul de viață. ‘Deși nu fumam, nu consumam alcool sau droguri, nu mă simțeam bine. Mi s-a spus că am corpul epuizat după atâția ani de stres, călătorii și de lipsă de somn’, a povestit ea. Soluția miraculoasă a venit de la nutriționistul David Jones, care a creat pentru ea o serie de prafuri speciale. Amestecate cu apă, acestea au devenit aliatul fidel al fostului top-model, ‘super elixirul’ său. 
Generoasă, Elle Macpherson nu ține secretă această metodă de frumusețe. Dimpotrivă, vinde elixirul online. Cele care doresc să aibă fizicul de invidiat al fostului supermodel pot achiziționa băutura la prețul de 80 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?