Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi : Rețetă japonează: Islander


traditiiculinareromanesti.wordpress.com
Ingrediente:
150 g orez de Sushi
ulei Arpis
somon
pește alb
ton
crab stik
creveți
wasabi
ghimbir murat
sos de soia
avocado
togarashi
Mod de preparare:
Mai întâi se prepară orezul, pentru a fi folosit ca bază pentru prepararea fiecărui sortiment de sushi. Apoi se ia câte puțin orez și se presează în mână; pe fiecare deget de orez se pune câte o bucată de somon, ton, pește alb, creveți sau crab stick. Pentru „rolele California”, se va folosi o algă verde, în felul următor: se întinde o algă verde, peste care se adaugă orezul de Sushi presat, apoi crab stick-ul, avocado și creveții. Se rulează și se taie în formă rotundă. „Spicy Island Roll” se va realiza în felul următor: pe o bucată de algă se va întinde orezul presat, apoi se va presăra somon tăiat în fâșii și se va rula. După rulare se va presăra cu togarashi (un condiment japonez, picant)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?