Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

A intrat intenționat într-o autoutilitară parcată


Doi bărbați sunt anchetați de polițiști deoarece au condus deși nu aveau permise de conducere. În plus, unul dintre ei a intrat intenționat într-o autoutilitară parcată regulamentar pe marginea drumului. 
 Astfel, sâmbătă, polițiștii din Slobozia Bradului au fost sesizați de Marius D. că un consătean, în timp ce conducea un autoturism deși nu are permis, a intrat intenționat într-o autoutilitară, care era parcată. „La data de 05 iulie a.c., orele 15.33, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au fost sesizați de către D. Marius, de 29 ani, din localitate cu privire la faptul că I. Dinu, de 38 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil, a intrat intenționat în autoutilitara parcată regulamentar pe marginea drumului, aparținând acestuia, avariind-o. În cauză a fost intocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.
Duminică după amiază, polițiștii din Tănăsoaia au identificat în trafic un gălățean care conducea un moped deși nu avea permis de conducere. „La data de 06 iulie a.c., orele 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tănăsoaia au identificat pe raza localității pe T. Iulian Neculai, de 21 ani, din comuna Gogor, județul Galați, în timp ce conducea mopedul marca Honda, fără ca acesta să fie înregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, mai spun oamenii legii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?