Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Cum a cucerit-o Barack Obama pe Michelle la prima lor întâlnire


Data de 30 iunie 1989 rămâne în memoria cinefililor drept ziua în care a avut loc premiera filmului ‘Do the Right Thing’ în SUA, însă are o semnificație cu totul aparte pentru președintele american Barack Obama și soția sa Michelle, care atunci au avut ‘primul lor rendez-vous’.
Recunoscător, șeful de la Casa Albă a găsit o metodă mai specială de a-i mulțumi regizorului peliculei, Spike Lee, pentru contribuția acestuia la înfiriparea relației sale cu actuala Primă Doamnă a Americii. Familia Obama a înregistrat un scurt mesaj video cu care a luat prin surprindere publicul din Los Angeles reunit pentru a viziona filmul la 25 de ani de la lansare. ”Do the Right Thing’ a fost primul film pe care l-am văzut împreună, la primul nostru rendez-vous’, relatează cu emoție Michelle Obama, în această înregistrare. ‘Am luat masa la Art Institute of Chicago (Institutul de Artă din Chicago, muzeu), am făcut o plimbare și apoi am mers să vedem acest nou film, de care toată lumea vorbea, regizat de un tip despre care nu auziseră prea mulți’, adaugă președintele american, cu o strălucire specială în privire, după relatează marți revista spaniolă Hola. 
Prima Doamnă își etalează simțul umorului în această înregistrare. Președintele ‘încerca să-și arate latura sofisticată alegând filmul unui regizor independent și a fost un film destul de bun… foarte bun!’, și-a amintit ea. Barack Obama, la rândul său, nu a uitat să-i mulțumească regizorului pentru că l-a ajutat să o ‘impresioneze pe Michelle’ și pentru ‘puternica poveste’. Intervenția președintelui american și a soției sale a fost un adevărat succes, publicul a râs și a aplaudat. Un succes a fost și acea primă întâlnire, având în vedere că după trei ani, la 3 octombrie 1992, Barack și Michelle s-au căsătorit. 
În 1998 s-a născut prima lor fiică, Malia Ann, iar în 2001 a venit pe lume și cea de-a doua, Sasha, amintește revista spaniolă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?