Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Vrâncenii au lăsat o impresie plăcută la Cupa României


Cele două reprezentante ale Vrancei la turneul final al Cupei României la minifotbal de la Sibiu, Flux Cafe și Jess Cafe (FOTO) au avut evoluții meritorii. Chiar dacă nu au reușit să treacă de faza grupelor, formațiile vrâncene au lăsat o plăcută impresie. Flux Cafe, aflată pentru prima oară la o competiție națională, a obținut două victorii, ambele după executarea loviturilor de departajare, cu Viitorul Tîrgoviște și Nera Old Boys Iași și a pierdut un meci în fața echipei Neața TV&Prietenii București, în rândul căreia a evoluat și vedeta Dani Oțil. 
Flux Cafe a încheiat întrecerea pe locul doi în grupă, cu 5 puncte și în cazul în care ar mai fi acumulat un punct, ar fi evoliat în faza optimilor de finală. Lotul echipei Flux Cafe: Ionuț Popa, Ciprian Goia, Laurențiu Neculai, Cristian Munteanu, Adrian Chivu, Ionuț Socol, Marius Chirilă, Marian Savin, Marius Botezatu, Cosmin Å¢uchel. Cealaltă reprezentantă a minifotbalului vrâncean, Jess Cafe na avut, de asemenea, o evoluție bună.
A pierdut două partide, cu Rechinii Autoland Zalău (după executarea loviturilor de departajare) și Camera de Comerț Reșița și a câștigat un meci, 3-1 cu Vulturii Sibiu.
Rezultatele echipelor vrâncene la Cupa României:
Flux Cafe – Viitorul Tîrgoviște 2-2, 3-2 după executarea loviturilor de departajare, 
Flux Cafe – Neața TV&Prietenii București 0-2,
Flux Cafe – Nera Old Boys 1-1, 3-1 după executarea loviturilor de departajare, 
Jess Cafe – Rechinii Autoland Zalău 2-2, 2-3 după executarea loviturilor de departajare,
Jess Cafe – Camera de Comerț Reșița 1-5,
Jess Cafe – Vulturii Sibiu 3-1.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?