Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Locuri de muncă pentru șomeri


Doar 103 locuri de muncă au fost declarate vacante în această perioadă de agenții economici vrânceni, cele mai multe fiind destinate muncitorilor necalificați în industria confecțiilor, șoferilor de autocamion/mașini de mare tonaj și operatorilor confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice. În rest, se mai pot angaja în Vrancea persoanele de meserie: casier, strungar universal, manipulant mărfuri, agent comercial, patiser, agent de intervenție, pază și ordine, primitor distribuitor materiale și scule, lucrător comercial, șef serviciu comerț cu ridicata și amănuntul, vânzător, încărcător-descărcător, mașinist pod rulant și mecanic auto. 
 Alte 522 de locuri de muncă sunt vacante în țări din Comunitatea Economică Europeană. În Germania se caută ospătari, instalatori întreținere (mecanici industriali), asistenți medicali, ingineri software pentru automobile, specialiști electronică/inginerie industrială, manageri restaurant/personal serviciu banchet, bucătari, ajutor în industria grastronomiei de sistem recepționeri, electricieni, mecanici instalatori în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, îngrijitori bătrâni și asistenți/însoțitori de persoane în vârstă. În Marea Britanie sunt solicitate persoanele calificate ca: inginer sistem, asistent medical, asistent medical cardiologie, chirurgie, terapie intensivă, operator mașini unelte cu comandă numerică, asistent social, șofer camion și operator utilaje hidraulice de ridicare.  
În Irlanda se pot angaja psihiatri, asistenți medicali și doctori oftalmologi, iar în Norvegia, cei de profesie bucătar a la carte, bucătar, senior inspector, inginer hidraulic, planificator proiect, patiser, bucătar preparate asiatice, senior inginer mecanic, senior inginer electric și bucătar preparate indiene. În Ungaria se caută zece tapițeri, 75 șoferi de autocamion și 40 operatori la prelucrarea cărnii, în Polonia se pot angaja 15 consultanți pentru serviciul helpdesk vorbitori de limba engleză și germană, iar în Franța sunt solicitați zece producători de vin (cognac).
 Cei care doresc informații suplimentare cu privire la locurile de muncă din Vrancea și țările Comunității Economice Europene pot suna la telefon 0237.224.677, persoană de contact Daniela Brihoianu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, și la telefon 0237.230,186, persoană de contact Melania Bălescu, din cadrul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?