Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Fostul tenisman Ion Zainea a fost condus pe ultimul drum


Unul dintre cei mai buni tenismani veterani din Vrancea, Ion Zainea, de 45 ani, care a murit în urma unui infarct, a fost condus ieri pe ultimul drum. Alături de soția sa, Violeta, și fiica sa în vârstă de 17 ani, la înmormântare au fost prezenți foști colegi de la firma de televiziune UPC, prieteni și foști adversari de pe terenul de tenis de câmp. Mulți dintre cei care l-au condus pe Ion Zainea pe ultimul drum aveau lacrimi în ochi, semn că au pierdut un prieten drag. Într-o atmosferă apăsătoare, cei care l-au iubit pe Ion Zainea i-au adus o floare și au plâns deoarece a părăsit mult prea devreme această lume. Pentru sufletul atât de bun și de cald al lui Ion Zainea s-au rugat patru preoți. 
Printre cei care au vrut să-și ia rămas bun de la fostul tenisman s-au numărat fostul director al Gărzii Financiare, Constantin Ciocîrlan, cu care de altfel a jucat ultimul meci de tenis de câmp, executorul judecătoresc Firel Bîrsan, dar și alți foști adversari pe terenul de joc, respectiv Auraș Jitea, Virgil Străistaru, Fănuț Pătulea, Costel Stan, Ovidiu Răcoșanu, Ion Paraschiv, Janette Avram, Dan Åžerbănuț, Daniel Toader și Marius Partene. „Am pierdut un mare om și un caracter deosebit. Îi vom simți lipsa la următoarele turnee pe care le vom organiza. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a spus Firel Bîrsan. 
Cuvinte de laudă la adresa regretatului Ion Zainea a avut și Marius Partene, unul dintre obișnuiții turneelor de tenis pentru veterani. „Ion a fost un prieten și un coleg deosebit. Am fost alături de el în ultimele clipe din viața sa și cel mai greu a fost să dăm vestea cea tristă soției sale”, a spus Marius Partene. 
Reamintim că tenismanul focșănean Ion Zainea a decedat sâmbătă după-amiază, în timpul unui meci pe care îl susținea pe unul dintre terenurile Complexului Sportiv Milcovul-Sud din Focșani, împotriva lui Constantin Ciocîrlan. După aproximativ o oră și jumătate de joc, Ion Zainea a solicitat o pauză, deoarece nu se simțea bine. A stat pe bancă vreo 7-8 minute, apoi a căzut și a murit, după ce a suferit un infarct. În urma examenului medico-legal, medicii au stabilit că Ion Zainea suferea, fără să știe, de arterioscleroză (îngroșarea și sclerozarea pereților arterelor-n.r.). 
Trupul neînsuflețit al lui Ion Zainea își găsește odihna veșnică în Cimitirul Sudic din Focșani. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?