Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cluburi de vacanță pentru copiii din Focșani


Copiii și tinerii care vor să își petreacă vacanța de vară într-un mod plăcut, socializând și învățând lucruri noi, se pot înscrie la Cluburile gratuite de vacanță organizate de Biblioteca Județeană ,,Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Acestea se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 august, la sediul Secției pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene.  
Înscrierile au debutat la începutul acestei săptămâni și vor continua până pe 30 iulie. Oferta cuprinde câte un club în fiecare zi, de luni până vineri. Astfel, lunea va fi club de lectură, intitulat ,,Micii cărturari”, pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, și „Arta declamației”, pentru copii cu vârste între 11 și 14 ani. Marțea va fi organizat clubul de desen, miercurea este ziua dedicată hand-made-ului, iar joia va fi Clubul adolescenților, rezervat celor cu vârste între 14 și 17 ani. În fiecare vineri, copiii sunt invitați la Clubul de film. 
Informații suplimentare sunt disponibile la sediul Secției pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene, situat pe strada N.Titulescu nr.12 sau la numărul de telefon 0237.626.646. Cluburile sunt gratuite pentru toți copiii participanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?