Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Străzi reabilitate la Adjud


Guvernul condus de Victor Ponta a alocat două miliarde de lei vechi pentru proiectul de reabilitare a străzilor Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Vânători și Mihai Eminescu. Străzile care urmează să fie reabilitate au o lungime totală de 4,5 kilometri, iar valoarea investiției este de 70 de miliarde de lei vechi. Lucrările constau în balastare, asfaltare, refacerea trotuarelor și schimbarea bordurilor. 
 Primarul Constantin Armencea a declarat că și această investiție a fost posibilă cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. „Încă o dată țin să mulțumesc președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care ne-a susținut în acest demers și cu sprijinul căruia am reușit să obținem finanțare pentru reabilitarea celor patru străzi. Majoritatea proiectelor de investiții din municipiul Adjud au fost realizate cu sprijinul președintelui Marian Oprișan”, a precizat primarul Constantin Armencea. 
 Primăria Adjud mai are în curs de modernizare zona din fața Casei de Cultură prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană. Valoarea totală a proiectului este de 3.795.858 1ei. Primarul Constantin Armencea a precizat că acest proiect va fi finalizat în această toamnă. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?