Ediția: Sâmbătă 21 septembrie 2024 Nr. 6719
Ediția: Sâmbătă 21 septembrie 2024 Nr. 6719

Copiii sunt așteptați duminică, 1 iunie, în Grădina Publică


Copiii vor fi în centrul atenției duminică, 1 iunie, când în centrul municipiului Focșani vor fi organizate o multitudine de manifestări dedicate lor. Cei mici, însoțiți de părinți, vor avea parte de jocuri, concursuri, muzică, teatru și film, dar și de competiții sportive, special organizate de Primăria municipiului Focșani, de Ziua Copilului. Polul copilăriei se va muta în zona foișorului central din Grădina Publică, unde vor avea loc cele mai multe activități. 
 Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc duminică la ora 9.00, în Grădina Publică. Programul zilei va începe cu Festivalul concurs de muzică ușoară pentru copii „Florile dragostei”, organizat de Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, în aceeași locație. Tot aici vor evolua și actorii de la Teatrul Municipal, în piesa de teatru pentru copii „Prințesa și mușchetarii”. În Grădina Publică, cei mici vor fi antrenați în ateliere de jocuri și concursuri, dar sunt așteptați să viziteze și expoziția care cuprinde colecția etnografică „Zestrea”, în Muzeul „Trepte de Istorie” din Piața Unirii. De la ora 10.30 va începe și Festivalul de cântec și joc tradițional pentru copii „Opincuța”, organizat de Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei”, în Grădina Publică. Va urma un minirecital coral susținut de Corul „Pastorala” și Teatrul de păpuși „Aleodor Impărat” de Petre Ispirescu, susținut de Asociația „Strop de Speranță” Focșani, de la Centrul de zi Socio-Educațional Fitionești. Copiii sunt așteptați apoi, de la ora 13.00, la sala Balada, pentru a urmări filmul gratuit pentru copii „Din basmele românești”.  
 Copiii se pot înscrie și la manifestările sportive care vor avea loc cu ocazia Zilei de 1 Iunie, organizate de Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani, pentru tenis de câmp, șah, handbal, volei și la concursul de îndemânare biciclete, triciclete, role și skateboard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?