Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Grupa 2002 de la CSM Focşani a câştigat Cupa Promenada – Viitorul


A treia ediție a „Cupei Promenada – Viitorul Focșani” la fotbal, competiție care s-a desfășurat pe cele trei terenuri ale Bazei Sportive Milcovul din Focșani, în organizarea Centrului Comercial Promenada și Clubului Sportiv „Viitorul” Focșani, a fost o reușită. La buna desfășurare a competiției  și-au adus aportul Consiliul Local Focșani, clubul Galactic Focșani și Asociația Județeană de Fotbal Vrancea. Copiii au fost uriași în încercarea lor de a fi cei mai buni la Cupei Promenada – Viitorul Focșani la fotbal. 
Competiția a provocat mari bucurii concurenților și motive de mândrie pentru profesori și părinți. Ultimii aproape au umplut tribuna I a Stadionului Milcovul, pentru a-și încuraja, apoi aplauda, la premiere, favoriții. A fost, din nou, o întrecere frumoasă, la care organizatorii au nădușit teribil, dar imaginea de final, cu o mare de copii acoperind terenul oficial, bucurându-se de fotbal pur și simplu, i-a făcut să uite de toată alergătura și greutățile întâmpinate în organizarea competiției. Nici canicula din ultimele zile nu a fost o piedică pentru juniorii care s-au străduit să arate că știu fotbal. 
Organizatorii au oferit premii-surpriză pentru echipele care s-au clasat pe podium, dar au fost premiați și cei mai buni portari, golgheterii turneului, dar și cei mai tehnici jucători, tinerii jucători primind premii din partea organizatorilor. La grupa de vârstă 2002, echipa CSM Focșani a reușit să-și adjudece trofeul. Formația antrenată de Octavian Bucătaru a trecut a avut victorii pe linie în fața echipelor Junior Galați, Viitorul Focșani, Fan Club Steaua Mărășești, Corona Tîmpa Brașov și ACS Bacău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?