Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Brad Pitt a cântat la tamburină alături de Bruno Mars


Actorul Brad Pitt a acompaniat la tamburină formația lui Bruno Mars, care a susținut un recital în cadrul galei caritabile Make It Right, care a avut loc sâmbătă, la New Orleans. Brad Pitt, care a participat la gala caritabilă Make It Right, destinată strângerii de fonduri pentru eforturile de reconstrucție a caselor afectate de uraganul Katrina, din august 2005, ce a distrus 80% din orașul New Orleans, a urcat la un moment dat pe scenă și a cântat la tamburină, alături de Bruno Mars, un cover al melodiei „Like a Sex Machine”, lansată de James Brown în 1971, informează dailymail.co.uk. „Iubesc orașul New Orleans. (…) Åži sunt extrem de mândru de comunitatea de pe Lower 9th Ward”, a spus Brad Pitt spectatorilor prezenți la concert. 
Sandra Bullock i s-a alăturat apoi lui Brad Pitt pe scenă, pentru a prezenta acțiunea strângerii de fonduri, în urma căreia au fost donate peste 4 milioane de dolari. 
Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor și producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar și patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuțe” și „Moneyball”. Actorul american a mai jucat, printre altele, în „Ticăloși fără glorie/ Inglorious Basterds” (2009), de Quentin Tarantino, și a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. 
În doar trei ani de carieră, Bruno Mars a obținut 18 nominalizări la premiile Grammy, din care a câștigat două trofee, inclusiv cel pentru „cel mai bun album pop al anului”, pentru materialul discografic „Unorthodox Jukebox”, în ianuarie. De asemenea, în decembrie 2013, Bruno Mars a primit titlul de cântărețul anului din partea revistei Billboard. A vândut în trei ani peste 10 milioane de albume și 58 milioane de single-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?