Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

George Clooney l-a rugat pe Matt Damon să îi fie cavaler de onoare la nuntă


Actorul George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa, Amal Alamuddin, în septembrie, l-a rugat pe vechiul său prieten Matt Damon, alături de care a jucat, printre altele, în „The Monuments Men”, să îi fie cavaler de onoare la ceremonie. George Clooney a cerut-o în căsătorie pe Amal Alamuddin, o avocată londoneză specializată în drepturile omului, originară din Liban, în luna aprilie. 
Deși au existat speculații potrivit cărora Clooney urma să îl roage pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare, în cele din urmă, starul filmului „Syriana” a decis să îl aleagă pe Matt Damon. „Multă lume a crezut că Brad urma să fie cavalerul de onoare al lui Clooney, deoarece sunt prieteni buni de atâția ani. Dar probabil se simte mai apropiat de Matt. În plus, cu mulți ani în urmă, în timpul unei nopți de beție împreună, George i-a promis lui Matt ca îl va alege cavaler de onoare, dacă se va mai căsători vreodată – așa că Matt a sunat să își ceară premiul”, a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.
Pe de altă parte, dat fiind că Brad Pitt a jucat alături de cei doi actori în „Ocean’s Eleven” și în cele două continuări ale filmului, cel mai probabil acesta va fi prezent la nunta lui George Clooney. „Brad a primit vestea cu eleganță, dar a spus că îl va cotonogi în timpul discursului”, a adăugat, în glumă, aceeași sursă.
George Clooney și Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian și iubita sa au fost văzuți împreună la New York și în vacanțe petrecute în Tanzania și Seychelles. Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora cuplul se va căsători pe 12 septembrie, în Italia și apoi vor organiza două petreceri pentru familiile lor, în Londra, apoi în Liban. 
George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relații de-a lungul anilor, conform contactmusic.com. Însă el nu a dat niciodată impresia că și-ar fi dorit să se mai implice într-o relație pe termen lung, după divorțul de actrița Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 și 1993.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?