Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Billy Idol donează bani victimelor inundaţiilor din Serbia


Cântărețul rock Billy Idol va dona o parte din veniturile obținute în urma unui concert pe care îl va susține pe 25 iunie, la Belgrad, capitala Serbiei, victimelor inundațiilor catastrofale care au afectat această țară în luna mai. Serbia și întreaga regiune a Balcanilor au fost afectate de ploi torențiale în ultimele zile, care au provocat inundații și alunecări de teren, în urma cărora peste 40 de persoane și-au pierdut viața și mii de oameni au fost nevoiți să se refugieze. 
Billy Idol a anunțat că va dona victimelor inundațiilor din regiune o parte din veniturile obținute în urma concertului pe care îl va susține pe 25 iunie, la festivalul muzical Belgrade Calling din capitala Serbiei, conform contactmusic.com. „Voi cânta în curând în Serbia și voi dona o parte din câștigurile mele obținute în urma concertului din acea seară unui fond umanitar, sper că acest mic gest va fi de ajutor”, a scris, luni, cântărețul pe contul său de pe platforma Twitter. 
Billy Idol va porni într-un turneu european pe 7 iunie, când va concerta în Suedia. Cântărețul, care a mai concertat în România în vara anului 2006, va susține un concert și la București, pe 29 iunie, și un altul la Cluj-Napoca, pe 30 iunie. Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost solistul popularei formații britanice de punk Generația X din 1976 până la destrămarea acesteia, în 1981. Apoi a decis să-și încerce norocul în SUA, moment în care a început să colaboreze cu chitaristul Steve Stevens, inițiind un parteneriat muzical important, în urma căruia au apărut hituri precum „Rebel Yell”, „White Wedding”, „Dancing With Myself” „Flesh For Fantasy”, „Hot In the City”, „Eyes Without A Face” și „Cradle of Love”. 
În octombrie, Billy Idol, în vârstă de 57 de ani, își va lansa autobiografia, intitulată „Dancing with Myself”, precum și primul său album de studio din 2005 până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?