Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO:PSD+UNPR+PC, cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare


Echipele de campanie ale PSD Vrancea s-au deplasat, ieri, în localitățile Slobozia Ciorăști și Popești, unde au discutat cu oamenii despre rolul și importanța Parlamentului European în dezvoltarea infrastructurii administrațiilor publice locale. La acțiune au fost prezenți Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, deputatul Angel Tîlvăr, consilieri județeni și locali. 
Deputatul Angel Tîlvăr le-a explicat oamenilor că alegerile europarlamentare sunt foarte importante pentru România, dar și pentru parcursul nostru în spațiul UE, precum și accesarea de fonduri. „Vă rog ca pe 25 mai să mergem cu toții la vot și să votăm candidații PSD+UNPR+PC pentru a avea în Parlamentul European oameni profesioniști, care știu cât de important este să reprezinte bine interesele României în Parlamentul European. De aceea, vă cer să-l susținem pe vrânceanul Dan Nica pentru funcția de europarlamentar alături de întreaga listă a Alianței PSD+UNPR+PC”, a spus deputatul Angel Tîlvăr. 
La rândul său, secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, le-a transmis oamenilor că echipa PSD+UNPR+PC pentru alegerile europarlamentare este cea mai bună. „Avem cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare și cu siguranță nu ne vor face de râs și vor apăra interesele României și ale românilor. La alegerile din 25 mai sunt două mize. Una care vizează obținerea de fonduri mai mari pentru realizarea unor proiecte de infrastructură locală, regională și națională și cea de a doua care vizează alegerile prezidențiale. Practic, alegerile europarlamentare sunt un preambul pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie. De aceea, vă rugăm să vă mobilizați, să batem regimul Băsescu și să-l trimitem acasă, să-și crească nepoții și să aibă grijă de terenurile cumpărate la Nana„, a precizat Dragoș Bîrlădeanu.  
Candidații Alianței Electorale PSD+UNPR+PC pentru alegerile europarlamentare care ocupă primele 20 de poziții în ordinea înscrierii pe lista electorală sunt: Corina Crețu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Damian Drăghici, Daciana Sîrbu, Ioan Mircea Pașcu, Vasilica Dîncilă, Sorin Ionel Moisă, Victor Boștinaru, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Doru Claudian Frunzulică, Constantin Laurențiu Rebega, Ana Claudia Å¢apardel, Andi-Lucian Cristea, Victor Negrescu, Emilian Pavel, Răzvan Popa, Maria Gabriela Zoană. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?