Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO:Social democraţii au discutat cu oamenii despre importanţa alegerilor europarlamentare


Echipele de campanie ale PSD Vrancea s-au deplasat, ieri, în localitățile Å¢ifești și Păunești unde au vorbit cu oamenii despre programele și acțiunile Alianței PSD+UNPR+PC, folosind metoda din ușă în ușă. Echipele au fost conduse de secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bârlădeanu, iar alături de acesta s-au mai aflat consilierii județeni Cătălin Ghețu, Laurențiu Marin și Nicușor Blându, dar și consilierii locali municipali Ionuț Mersoiu și Dorian Alexandrescu. Au mai fost prezenți la această acțiune mai mulți tinerii social democrați. Toți aceștia au discutat cu oamenii despre problemele pe care le întâmpină la nivelul fiecărei localități și despre viitoarele alegeri europarlamentare. 
 Social democrații vrânceni le-au explicat oamenilor cât de importantă este participarea masivă la alegerile din 25 mai, alegeri prin care se vor desemna persoanele ce ne vor reprezenta în Parlamentul European. Locuitorii comunei Å¢ifești s-au arătat foarte încântați de investiția făcută de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, în localitatea lor și anume modernizarea drumurilor județene Satu Nou-Å¢ifești-Bolotești-Jariștea-Odobești și DN 2-Bizighești-Bătinești-Å¢ifești-Irești-Vidra. „Aceste drumuri erau complet distruse și dacă de la Bolotești la Panciu se mai putea circula cu mare greutate, pe drumul de la Bătinești și până la Vidra era imposibil să mergi cu mașina. De aceea tot respectul nostru pentru domnul Oprișan care ne-a modernizat aceste drumuri”, a spus unul din locuitorii comunei Å¢ifești. 
 Alianța PSD-UNPR-PC mizează în alegerile europarlamentare din 25 mai pe conceptele „Mândri că suntem Români!”, „România Puternică în Europa” și „USL trăiește! Continuăm USL, proiectul de care România are nevoie”, folosind imagini-emblemă ale României și culorile roșu, galben și albastru. Potrivit social democraților, aceste concepte definesc 2014 ca fiind un nou „an al victoriei”, un an în care „direcția începută în 2012 poate fi consolidată” cu creștere economică, măsuri de reparație socială, lupta împotriva regimului Băsescu și reafirmarea României ca stat puternic, acasă, dar și în Europa. 
 Candidații Alianței Electorale PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare care ocupă primele 20 de poziții în ordinea înscrierii pe lista electorală sunt: Corina Crețu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Damian Drăghici, Daciana Sîrbu, Ioan Mircea Pașcu, Vasilica Dîncilă, Sorin Ionel Moisă, Victor Boștinaru, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Doru Claudian Frunzulică, Constantin Laurențiu Rebega, Ana Claudia Å¢apardel, Andi-Lucian Cristea, Victor Negrescu, Emilian Pavel, Răzvan Popa, Maria Gabriela Zoană. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?