Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un bărbat şi o femeie, găsiţi morţi în locuinţe


Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost găsite decedate miercuri, în condiții suspecte. Ambele persoane au fost găsite fără suflare în locuințe. 
 Prima moarte suspectă a fost anunțată miercuri seara, la ora 20.20, la Focșani. O femeie de 53 de ani, a fost găsită decedată în propria locuință de un apropiat. Imediat s-a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns echipa de cercetare din cadrul IPJ Vrancea. Polițiștii spun că pe trupul neînsuflețit al femeii nu au fost observate urme de violență. Cu toate acestea, cadavrul a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. „La data de 30 aprilie a.c., ora 20.20, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că R. Adela, de 53 ani, din localitate, a fost găsită decedată în locuința sa. Femeia locuia singură, iar cu ocazia primelor verificări nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea. 
 În seara aceleiași zile a fost anunțat la 112 și decesul unui bărbat de 64 de ani, din Cotești. Și el a fost găsit mort tot în locuință. „La data de 30 aprilie a.c., ora 23.00, polițiștii din Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că B. Marian Aurel Victoraș, de 64 ani, din localitate este decedat la locuința sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost depus la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, se mai arată în aceeași informare. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?