Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

ULTIMA ORĂ! COD GALBEN de ploi şi vânt puternic


     Jumătatea vestică a județului Vrancea intră în această seară (sâmbătă), la ora 22.00,sub atenționare meteo Cod Galben de ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Avertizarea este valabilă până luni la ora 9.00.
     Avertizarea cod galben vizează 22 de județe: Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Sălaj, Bihor, Cluj, Arad, Alba, Timiș, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Covasna, Vrancea, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și Dolj.
    Potrivit ANM „vor fi averse ce vor avea caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat căderi de grindină, îndeosebi în sud-vestul țării și în zonele de deal și de munte.
   Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp si izolat 50 l/mp, în noaptea de sâmbătă spre duminică în Banat, Oltenia și nord-vestul Munteniei, iar în cursul zilei de duminică și în noaptea de duminică spre luni și în sud-vestul Transilvaniei, nordul Munteniei, precum și în zona Munților Apuseni și local a Carpaților Orientali.
   Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala și în celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp și la cote mai reduse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?