Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO:irenaS, răsplata lucrului frumos


Admir frumosul! Cu ce ochi privim frumosul? Ce este frumosul altceva decât ceea ce ne face să ne simțim bine? Un om frumos, un cântec…, o idee, o floare, un anotimp sau un peisaj anume, o culoare frumoasă, un tablou sau o carte sau poate un colț al casei tale, atât de frumos încât te atrage mereu și te liniștește. Încă de mici, învățăm să căutăm frumosul și să ornăm cu grijă fiecare aspect al vieții noastre. Fie că e vorba despre educație, profesie sau viață personală, efortul nostru se îndreaptă spre atingerea unui ideal. 
Când am început să lucrez la produsele irenaS m-am gândit în primul rând la quilturi pentru cei mici. Mă entuziasmam la gândul că păturicile cusute de mine vor fi apreciate și vor ajunge să fie dorite și căutate, pentru că pe lângă frumusețe au și calitatea de a fi utile. Lucrate cu drag, simți asta imediat, ochioase, n-au cum să nu-ți atragă atenția, foarte vii, ai impresia că râde locul unde le așezi, cu totul aparte, căci fiecare își poartă povestea, quilturile irenaS chiar plac! 
Pot spune cu mâna pe inimă că „minunile mele” îmi poartă noroc și pe zi ce trece mă răsplătesc mai mult. Uite, de pildă am început să cunosc oameni noi, cu preocupări care-ți taie respirația (și tot despre frumos este vorba). Tocmai pentru că sunt speciale aceste „întilniri” nu se rezumă doar la „văzut și plăcut” adevăratele opere de artă ale noilor mele cunoștințe ci și la prețioase lecții de viață. Zilele trecute, o distinsă doamnă care admira îmbinarea și potrivirea micuțelor petice ale păturicilor irenaS, mi-a spus „este adevărat că frumusețea depinde de simplitate și că poți face ca o mulțime de lucruri mărunte să capete importanță, dar niciodată să nu încerci să nesocotești frumusețea lucrurilor mici”.
Rămân o admiratoare a frumosului! Nici nu vreau să mă gândesc ce-ar fi lumea fără frumos?! Într-adevăr frumusețea se află în ochiul celui care privește, așa că nu uitați să vă bucurați de tot ce simțiți că este frumos și nu încetați să construiți în același spirit.
Vă invit cu drag în universul produselor irenaS pe care vă îmbii să le comandați, pentru a descoperi plăcerea de a avea frumosul în preajmă! Amănunte pe pagina www.irenas.ro.  
                           
                                                                                                             de Irena Stoenescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?