Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO:Rețetă din Banat: Mâncare de brozbe


Ingrediente: 
brozbe (napi, gulie)
un ciolan sau carne de porc 
făină Gold Maya
ulei
piper și sare după gust
smântână (pentru servire)
Mod de preparare:
Se curăță brozbele de coajă și se rad pe răzătoarea de mere. Se călesc împreună cu puțină ceapă. Peste brozbele rase se adaugă apoi un ciolan crud sau carne de porc și se călește împreună până se înmoaie carnea.Se presară cu făină Gold Maya, adăugându-se în mâncare după gust puțin piper măcinat și se mai lasă pe foc aproximativ 10 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?