Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Păpuşa Barbie va deveni personaj de film


Păpușa Barbie va deveni personaj de film într-un lungmetraj live-action, unde va interpreta „o versiune modernă a lui Mary Poppins”, au anunțat producătorii peliculei, companiile Mattel și Sony Pictures. Viitorul film va fi produs de companiile Mattel și Sony Pictures, iar filmările vor începe, cel mai probabil, până la sfârșitul anului, potrivit site-ului deadline.com, conform dailymail.co.uk. „Filmul îi va permite personajului Barbie să își folosească talentele personale și profesionale pentru a-și face loc în viețile celorlalți și pentru a le face mai bune, aproape ca o Mary Poppins modernă”, precizează producătorii într-un comunicat. 
Studiourile de producție au anunțat, de asemenea, că scenariul filmului va fi scris de Jenny Bicks, scenarista filmului „Ce-și dorește o fată/ What a Girl Wants”, și va fi produs de Walter F Parkes și Laurie MacDonald („Bărbați în negru 3/ Men in Black 3”). „Acum este momentul ca Barbie (…) să joace într-o comedie live-action, contemporană, care va aduce la viață personalitatea ei plină de veselie pentru generații de fani”, a spus Tim Kilpin, vicepreședinte executiv pentru branduri internaționale al companiei Mattel. 
Intriga filmului va urmări peripețiile „echipei care se formează între Barbie și un birocrat stresat, care caută o asistentă, ceea ce generează situații teribil de comice”, a precizat o sursă pentru publicația Hollywood Reporter. Sony și Mattel se află la cea de-a doua colaborare, în prezent cele companii lucrând la adaptarea cinematografică a francizei media „Master of the Universe”, creată de Mattel, ce include benzi desenate, patru seriale de televiziune și o colecție de jucării. 
Păpușa Barbie a fost produsă de fabrica americană de jucării Mattel și lansată pe piață în martie 1959. Crearea păpușii îi este atribuită femeii de afaceri Ruth Handler, care a fost inspirată pentru trăsăturile lui Barbie de păpușa Bild Lilli, din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?