Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

O nouă victorie pentru boxerul Cătălin Paraschiveanu


Al doilea meci oficial la profesioniști pentru boxerul focșănean Cătălin Paraschiveanu (legitimat la clubul italian Opi 2000 Milano) a coincis cu a doua victorie, obținută la puncte după șase reprize în confruntarea susținute împotriva lui Ruslans Pojonisevs (Letonia).


               Cătălin, alături de fostul campion mondial la profesioniști, Giacobbe Fragomeni


„Letonul a fost un adversar dificil, bine blocat în gardă, puternic și cu multă experiență, având 45 de meciuri la activ. Am fost atent în cele șase reprize, nu am riscat și am obținut o victorie fără dubii„, ne-a declarat Cătălin Paraschiveanu, care, în această săptămână va reveni în România pentru o scurtă vacanță. 
Cătălin a ajuns să practice acest sport dur de la vârsta de 10 ani, fiind îndrumat de fratele său, fost și el boxer amator. Cel care i-a pus mânușile în mâini lui Cătălin a fost antrenorul Ion Zaharia, iar partida de debut s-a desfășurat în cadrul unei gale disputată la Suceava, meci pe care Cătălin l-a și câștigat. Ulterior, boxerul s-a antrenat la CS Unirea Focșani sub comanda altor trei antrenori, Victor Lupu, Nicolae Scutaru și Mihai Ichim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?