Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Un șofer băut a intrat cu mașina în copac, un altul a nimerit stâlpul


Doi șoferi băuți au fost implicați în accidente rutiere, produse într-un interval de câteva ore. Unul dintre evenimente s-a produs în Focșani, iar celălalt la Nereju. Primul accident, al cărui protagonist a fost un șofer băut, a avut loc miercuri seara, la Nereju. Bărbatul și-a luat fiica de 12 ani în mașină și a plecat la plimbare, chiar dacă înainte băuse. La un moment dat, el nu a mai putut ține drumul și a ajuns cu mașina într-un stâlp. În urma accidentului, șoferul și fiica sa au fost răniți ușor. Oamenii legii spun că bărbatul avea o alcoolemie de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 16 aprilie a.c., ora 21.30, pe DJ 205 D, în comuna Nereju, P. Ionel, de 41 ani, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,65 mg alcool pur în aerul expirat) în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a fiicei acestuia de 12 ani, pasageră în autoturism”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    După aproximativ cinci ore de la anunțarea accidentului de la Nereju, la 112 s-a anunțat un alt accident, de această dată în Focșani. Polițiștilor li s-a comunicat că o mașină s-a proptit într-un pom ornamental, de la Bulevardul București. Ajunși la locul accidentului, oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 1,00 miligram per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 17 aprilie a.c., ora 02.45, A. Petrică, de 31 ani, din Constanța, în timp ce conducea auto marca Audi pe Bld. București, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un pom ornamental, situat pe marginea părții carosabile. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat inspectorul principal Toader.
    Un alt accident s-a produs, miercuri, la Dumbrăveni. În acest caz, șoferul nu era băut. Polițiștii spun că un bărbat din Focșani, care se afla la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat un bărbat, care a traversat drumul prin loc nepermis. „La data de 16 aprilie a.c., ora 12.30, M. Tache, de 63 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Dumbrăveni, l-a surprins și l-a accidentat ușor pe C. Anton, de 75 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?