Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

A reclamat la poliţie că a fost lovit cu o secure


Un bărbat din comuna Tătăranu a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce ar fi fost victima unei agresiuni. Persoana care a sunat la 112 a spus că bărbatul ar fi fost lovit cu o secure în spate, de un localnic, iar în urma loviturii primite victima a simțit că nu mai poate respira, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.
Despre incident au fost informați și polițiștii din Tătăranu, care au  întocmit dosar penal de cercetare pentru a stabili cu exactitate care a fost motivul altercației dintre victimă și agresor. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, se vor dispune măsurile corespunzătoare.
Din verificările făcute până acum, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu avea plăgi tăiate, ci doar o echimoză în partea stângă a toracelui. „La data de 12 aprilie 2014, ora 07.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au fost sesizați de către T. Ioana, din comuna Tătăranu, cu privire la faptul că soțul ei, T. Tudorel, a fost lovit de către S. Iordache, din aceeași localitate, cu o secure în zona spatelui și se simte rău, în sensul că nu poate să respire, solicitând ambulanța. Polițiștii l-au identificat pe T. Tudorel prezentând o echimoză pe partea stângă a toracelui, fără a avea plăgi tăiate, acesta fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vrancea pentru investigații. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?