Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

UN FOST MINER a fost găsit MORT în incinta Fermei nr. 1 din Panciu


Un bărbat de 61 de ani, din Comănești, județul Bacău, a fost găsit mort aseară, în incinta Fermei nr. 1 din Panciu. Bărbatul, care lucra ca paznic, a fost găsit fără suflare în camera în care dormea, iar ceea ce a trezit suspiciuni a fost faptul că avea leziuni în zona capului și una dintre mâini secționată, care se mai ținea doar în piele. Potrivit unor surse oficiale, se bănuiește că bărbatul ar fi fost omorât săptămâna trecută, iar arma crimei ar fi un topor. 
După ce a fost găsit cadavrul lui Virgiliu P., o persoană a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, la fața locului a ajuns și un medic legist, care a examinat cadavrul și a constatat că există urme de violență.
    Anchetatorii ne-au confirmat aseară că există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, dar așteaptă concluziile medico-legale. Aseară, anchetatorii nu aveau în vizor niciun suspect. În jurul orei 21.00, oamenii legii încă mai efectuau cercetări la fața locului.
    Un reprezentat al Fermei nr.1 Panciu, unde a fost găsit mort băcăuanul, ne-a spus că acesta era angajat pe post de paznic, dar nu în permanență. „Avea contract pe o perioadă determinată. Locuia la fermă și avea și zona în supraveghere. Am înțeles că a fost găsit decedat și se pare că ar fi avut niște leziuni. Era o persoană liniștită, care nu a creat probleme. Spunea că are probleme cu inima, iar înainte a lucrat la miner”, ne-a precizat Adrian Toma, administrator special al Veritas Panciu.
    Dacă se va confirma că este vorba despre o infracțiune de omor, atunci ar fi a treia crimă comisă în mai puțin de o săptămână. Reamintim că vinerea trecută, un bărbat din Sihlea, Apostol Mohârță, și-a omorât nepotul, pe Adrian Ungureanu. Victima a mers la unchiul său cu un litru de vin pentru a-l consuma împreună, iar la un moment dat, nepotul ar fi început să-și înjure unchiul. Acesta din urmă i-ar fi cerut să plece, dar nepotul a refuzat. Unchiul s-a enervat și l-a înjunghiat în inimă, nepotul decedând pe loc. 
După nici 24 de ore, o altă faptă de omor a avut loc la Milcovul. De această dată, un bărbat și-a omorât tatăl. Lili Ștefan și-a lovit tatăl, pe Marcel Ștefan, cu o secure în cap. Anterior, cei doi s-au certat, iar fiul ar fi fost băut. Tensiunile dintre tată și fiu erau mai vechi. Cu aproximativ doi ani înainte de a fi omorât, tatăl a fost condamnat la închisoare pentru că și-a înjunghiat fiul, fapta sa fiind încadrată la tentativă de omor. Victima ieșise din închisoare pe 23 februarie, iar după aproximativ o lună de la liberare, fiul i-a curmat viața.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?