Ediția: Sâmbătă 22 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Sâmbătă 22 iunie 2024. Nr. 6654

Rihanna a fost premiată cu Fashion Icon Award 2014


Cântăreața Rihanna a fost premiată cu Fashion Icon Award 2014 de Consiliul creatorilor de modă din America (CFDA), distincție care îi va fi înmânată în luna iunie, la New York. Rihanna va primi acest premiu la ceremonia Fashion Awards 2014, ce va avea loc pe 2 iunie, la New York, pentru ținutele sale îndrăznețe și pentru stilul aflat în continuă evoluție, informează contactmusic.com. „Suntem mândri să îi acordăm Rihannei premiul Fashion Icon Award, din partea CFDA, pentru impactul său asupra industriei modei, în calitate de cel mai captivant ambasador din ultimii ani”, a declarat Steven Kolb, director executiv al acestei organizații. În afară de cariera muzicală, Rihanna s-a implicat activ și în lumea modei, creând o colecție de haine pentru brandul britanic de îmbrăcăminte River Island.
Printre vedetele premiate în anii trecuți cu Fashion Icon Award se numără Lady Gaga, Iman, Kate Moss, Johnny Depp și Nicole Kidman. Gala Fashion Awards, organizată de CFDA, va avea loc pe 2 iunie, la New York.
Rihanna și-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziție a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” și „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreața a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) și „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreața a fost recompensată cu șapte premii Grammy. La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia „Can’t Remember to Forget You”, de pe albumul în pregătire al cântăreței de origine columbiană, intitulat „Shakira”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?