Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Caravana ligii de minifotbal, aproape de start


    Ediția a-IV-a a campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea, sezonul 2013-2014, întrecere afiliată Federației de minifotbal din România va demara în acest weekend la Bază Sportivă EnergoSport din Focșani cu jocurile primelei etape a returului, respectiv jocurile din play-off și play-out.
    Campioana en-titre, Voința DEEP SERV este favorita principală a întrecerii. Valoarea și experiența lotului de jucători și manageriatul asigurat de Marian Spînu fac din Voința principala formație la câștigarea campionatului. Însa, eventul este cuvântul de ordine. Ocupantele locurilor 2 și 3,Sanorom Bolotești și Dr.Gsm&Global Proiect par echipele care pot pune probleme liderului. Dacă formația finanțată de Romică Corozanu (n.r. Sanorom Bolotești) este la a doua participare în ligă, „doctorii de telefoane” au continuitate de patru sezoane. Obiectivul impus de acționari antrenorului Ionică Serea este clar: clasarea pe podium și câștigarea Cupei României, care va da dreptul de participare la un turneu final organizat de Federația de minifotbal.
    Locul IV din play-off care asigură prezența în grupa semifinală pentru desemnarea campioanei se va da până în ultima etapă deoarece Teomax, 22 Grade, Flux Cafe și chiar Arena au loturi apropiate ca valoare. Alex Nistoroiu este noul manager al echipei Arena, în urma fuziunii cu fosta PromoStore, acesta fiind și singura noutate în componența echipelor participante în play-off-ul competiției. De asemeni, primele 4 clasate la sfârșitul jocurilor din play-off vor fi desemnate prin tragere la sorți, capi de serie în grupele Cupei României.
    În play-out, situația este mai echilibrată, deoarece șase echipe sunt despărțite de 7 puncte. Primele patru clasate la sfârșitul etapelor din play-out sunt calificate direct în grupele Cupei României. Celelalte echipe vor participa la un turneu preliminar alături de alte echipe din afara competiției care doresc participarea. GSMobile, FC Pantzer și Dedeman sunt echipele favorite pentru câștigarea seriei.

Programul etapei:
Vineri, 14 martie:

ora 18.00: Teomax – Dr.Gsm&Global Proiect,
ora 19.00: Fabrica de imagine – FC Pantzer.
Duminică, 16 martie:
ora 12.00: Car Media – Altdorf Tehnik,
ora 13.00: Voința DEEP SERV – Jess Caffe,
ora 14.00: 22 Grade – Sanorom Bolotești,
ora 15.00: Arena – Flux Caffe,
ora 16.00: Total Solutions – GSMobile,
ora 17.00: Sordi di Cristo – Dedeman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?