Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Plângerea împotriva doctoriței Plantos a fost înregistrată


   Plângerea formulată de mai mulți asistenți medicali și de farmacie împotriva medicului de familie Gabriela Plantos, care lucrează la Tătăranu și Slobozia Ciorăști, a fost înregistrată. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani ne-au precizat, ieri, că plângerea a fost înregistrată pe data de 7 martie și face referire la infracțiunea de înșelăciune. Plângerea urmează să fie repartizată unui procuror, pentru a fi soluționată.
    Reamintim că vinerea trecută, aproximativ 30 de persoane au mers la sediul parchetului pentru a depune o plângere împotriva medicului de familie Gabriela Plantos. Potrivit celor care au făcut plângerea, doctorița le-ar fi promis contracte de muncă în străinătate, însă nu s-a ținut de cuvânt. Păgubiții ne-au spus că au luat legătura cu medicul încă de la finele anului trecut, iar acesta le-a spus ce trebuie să facă pentru a putea lucra ca asistenți medicali sau de farmacie în clinici din Germania sau Italia.
   Oamenii au ținut legătura cu doctorița Plantos și au făcut tot ce le-a spus aceasta. Au dat inclusiv bani. Câte 280 de euro au trimis pe numele unor persoane care se aflau în Italia și care au fost indicate de doctoriță, iar câte 220 de euro i-au fost dați direct medicului. Reclamanții ne-au spus că plecarea în străinătate a fost amânată de mai multe ori, iar în cele din urmă și-au dat seama că totul a fost o minciună. Așa că, vinerea trecută, păgubiții au ajuns la parchet și au depus plângere. Acolo a ajuns și doctorița, care a spus că a fost la rându-i înșelată. Ea nu a vrut să comenteze acuzațiile asistenților medicali și de farmacie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?