Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Şoferiţa care a provocat accidentul mortal de vineri, în stare gravă la București


    Trei accidente de circulație s-au produs vinerea trecută, pe raza județului Vrancea. Două persoane au murit, una a suferit răni grave, iar alte două au suferit răni ușoare. Accidentele în care două persoane au decedat s-au produs pe E 85, între Focșani și Garoafa, iar cel de-al treilea în Focșani, pe o trecere de pietoni. În toate cele trei cazuri, oamenii legii continuă cercetările.

    Åžoferița care ar fi provocat accidentul de vineri după-amiază, în care un tânăr din Bacău a murit carbonizat, a fost trimisă la un spital din București. Ea a suferit multiple răni la mâini și picioare, starea sa fiind destul de gravă.
    Într-un comunicat, remis presei sâmbătă, polițiștii spun că șoferița nu a adaptat viteza la conduțiile de carosabil umed, a pătruns pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un autoturism Ford, care a luat foc. „La data de 7 martie a.c., ora 14.30, pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșani, A. Simona Daniela, în timp ce conducea auto marca Chevrolet, nu a adaptat viteza de mers pe un carosabil acoperit cu apă (ploaie măruntă), a pătruns pe contrasens și s-a tamponat frontal cu auto marca Ford care circula regulamentar. După producerea impactului, autoturismul marca Ford, condus de către P. Bogdan Costel, de 34 ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, a luat foc, iar conducătorul auto nu a mai putut ieși din autoturism, fiind carbonizat. Conducătoarea autoturismului marca Chevrolet a fost la rândul său accidentată grav. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului”, ne-a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

Victimă fără identitate
 
    Polițiștii nu știu nici acum cine este femeia care a fost accidentată mortal vineri seara, pe DN 2 E85, între Focșani și Garoafa. Oamenii legii ne-au spus că fac în continuare verificări pentru a-i stabili identitatea, dar și pentru a stabili dacă șoferul este vinovat de producerea accidentului sau femeia. Inspectorul principal Cătălin Manea ne-a precizat că va fi făcută și o expertiză în acest caz pentru a se stabili cu exactitate modul de producere și vinovăția fiecăruia.
    Reamintim că accidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 20.45. Femeia, care a fost lovită de un taximetru, condus de un bărbat din Ilfov, mergea spre Garoafa. Polițiștii ne-au spus că aceasta era încălțată cu șlapi și avea pe ea un pulover destul de subțire, în condițiile în care afară era frig și ploua. Oamenii legii au stabilit în urma primelor cercetări efectuate la locul accidentului că „C. Iulian-Nicolae, de 28 ani, în timp ce conducea auto marca Dacia pe direcția Focșani-Tișița, pe fondul imprudenței în conducere pe timp de ploaie, a acroșat un pieton de sex feminin, care se deplasa în aceeași direcție de mers pe banda de lângă acostament, accidentându-l mortal. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru a stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului și stabilirea identității persoanei decedate”.

Un șofer băut a accidentat doi tineri și a părăsit locul faptei

    Tot vineri s-a produs un accident rutier și în Focșani. Doi tineri au reclamat la poliție că au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Ei au adăugat că șoferul a plecat de la fața locului.
    În urma sesizării, polițiștii au început să facă verificări și l-au identificat pe șofer. Oamenii legii spun că acesta era băut, având o alcoolemie de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 7 martie a.c., ora 19.16, polițiștii focșăneni au fost sesizați de Åž. Vlad Theodor despre faptul că atât el cât și S. Alin George au fost acroșați de un autoturism marca Skoda în timp ce traversau str. Cuza Vodă pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea. La locul producerii accidentului rutier nu a fost prezent vreun echipaj medical deoarece cei doi nu au solicitat prezența acestuia. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind T. Neculai, din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest la ora 20.12, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat inspectorul principal Bogdan Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?