Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Robbie Williams se înfometează pentru a pierde în greutate


    Cântărețul Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, a declarat recent într-un interviu radiofonic că se înfometează pentru a pierde în greutate și că îi place să lucreze la noi albume deoarece uită să mai mănânce în timp ce compune. Cântărețul britanic a spus că a început să renunțe la alimentele bogate în calorii în preajma Crăciunului, pentru a evita îngrășarea de sărbători, însă a continuat regimul hipocaloric și în 2014, potrivit contactmusic.com. „Secretul meu este să nu mănânc. Crăciunul a însemnat doar o mare abundență de ciocolată, prăjituri, zahăr și carbohidrați. Regimul meu de până acum înseamnă un mic dejun copios și două shake-uri proteice pentru tot restul zilei”, a afirmat Robbie Williams, într-un interviu acordat postului de radio Mix 94.5 din Australia.
    În luna decembrie a anului trecut, Robbie Williams a afirmat că, în 2014, își va face o operație de liposucție deoarece se teme de criza bărbatului de vârstă mijlocie. Totodată, el a spus că fiica lui, Theodore Rose, născută în 2012, l-a determinat să ducă un stil de viață mai sănătos. „Odată cu nașterea lui Teddy, fiica mea, am început să am o altă perspectivă asupra lumii. Nu mai fumez trei pachete de țigarete pe zi, mă duc la culcare devreme. Au avut loc o serie de schimbări de ordin fizic și psihic”, declara artistul la momentul respectiv.
    Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.
    În luna septembrie, Robbie Williams va susține o serie de concerte în Australia, în cadrul turneului mondial „The Swing Tour Live”, inițiat după lansarea celui mai recent album al său, „Swing Both Ways”, în noiembrie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?