Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Cameraman din Buzău, accidentat mortal de un italian stabilit la Focșani


    Un cameraman din Buzău a fost accidentat mortal în urmă cu o săptămână, în timp ce se afla în afara părții carosabile și filma un accident. Potrivit presei din Buzău, Laurențiu P. a fost omorât de un Mercedes, la volanul căruia se afla un cetățean italian, care ar derula afaceri în Focșani. Autoturismul condus de Gianni M. a derapat din cauza vitezei excesive, într-o curbă, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, și l-a strivit pe operatorul Tv Buzău.
    Potrivit presei buzoiene, în trecut, italianul ar fi avut probleme legate de traficul de droguri. El ar fi stat mai bine de trei ani după gratii, după ce în vara anului 2008 a fost prins în timp ce încerca să vândă două kilograme de hașiș contra sumei de 12.000 de euro. În timpul anchetei, polițiștii au stabilit că italianul adusese drogurile de la Roma, în cutii de vin. A fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, ulterior fiind prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii craioveni au stabilit că Gianni M. avea și câțiva complici, acesta făcând parte dintr-o rețea de traficanți de droguri.
    Italianul a fost condamnat definitiv pe 24 februarie 2009 de Tribunalul Dolj la 5 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Tot atunci a fost pronunțat și ordinul de expulzare din țară. Când a ieșit din pușcărie, în 2011, italianul a aflat că nu mai este obligat să stea departe de România, deoarece între timp legislația se schimbase, țara noastră fiind stat membru UE și având obligația de a respecta deptul la liberă circulație. Italianul s-a stabilit la Focșani, conform site-ului www.stiridebuzau.ro, unde ar fi deschis împreună cu concubina sa o afacere cu detergenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?