Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Focşăneanul Răzvan Burleanu i-a luat locul lui Mircea Sandu la şefia FRF


    Focșăneanul Răzvan Burleanu, absolvent al Facultății de Åžtiințe Politice și fost angajat în cadrul Parlamentului României și Administrației Prezidențiale, a devenit, miercuri, noul președinte al FRF, în locul lui Mircea Sandu, care părăsește această funcție după 24 de ani. Născut la 1 iulie 1984, la Focșani, Răzvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacău, Gheorghe Burleanu. A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis să renunțe la sportul de performanță urmând cursurile Facultății de Åžtiințe Politice din cadrul din cadrul Åžcolii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București.
    Răzvan Burleanu a urmat de asemenea cursuri de specializare în domeniul politicilor și strategiilor de securitate la Universitatea Națională de Apărare Carol I, Colegiul Național de Apărare, definitivându-și studiile prin susținerea tezei de doctorat în cadrul SNSPA. Din 2008, Burleanu este co-președinte al Institutului European pentru Democrație Participativă – Qvorum.
    Până în prezent s-a ocupat, din funcția de președinte, de Federația Română de Minifotbal, care reunește peste 30.000 de jucători și peste 2.000 de echipe din 37 de județe. În același timp, el este din 2012 președintele Federaței Europene de Minifotbal, for cu 29 de federații naționale afiliate printre care se numără Anglia, Germania, Spania, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia și peste un milion de jucători legitimați.
    Răzvan Burleanu a fost ales în funcția de președinte al FRF cu 113 voturi în turul doi de scrutin, față de 58 câte a avut Vasile Avram, un alt vrâncean, din Ruginești.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?