Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Voinţa DEEP SERV sau TomRad, duelul pentru marele trofeu al Cupei Vrancea


   Punct final la ediția din ediția 2013-2014 a Cupei Vrancea la minifotbal, competiție care a reunit la start 14 echipe formate din jucători care cochetează cu fotbalul din Superliga Vrancei și Liga a V-a, dar și jucători amatori, care au vrut să-și demonstreze talentul cu balonul rotund. Sâmbătă, 1 martie, se vor disputa cele două finale, în care au ajuns cele mai bune echipe.
   În paralel cu cele două finale de la Cupa Vrancea se vor disputa și finalele de la Cupa Fair-play pentru old-boys. Cupa Vrancei este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, cu sprijinul sponsorilor Arena, Grande Pizza și Seritex, iar Cupa Fair-play este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul sponsorilor Tomrad și Pensiunea Leonardo. Organizatotrii Cupei Vrancea vor premia cu diplome, cupe și echipament sportiv primele trei clasate, iar cei mai buni jucători de la Cupa Vrancei și Cupa Fair-play vor primi și câte o medalie.
   Premierea Cupei Vrancea va fi făcută de sponsorii turneului, Nicuța Oprea (Grande Pizza), Constantin Nistoroiu (Arena) și Cristi Chircan (Seritex).

Finala mare la Cupa Vrancea: Voința DEEP SERV – TomRad (ora 18.30)

    Campioana ultimelor trei ediții a Cupei Vrancea și cea mai bună echipă de minifotbal din județ, Voința DEEP SERV se va confrunta în ultimul act al competiției cu TomRad, una din suprizele plăcute la întrecerea organizată în Polivalentă. Gruparea antrenată de Ionuț Constantinescu și manageriată de Marian Spînu pornește cu prima șansă, având avantajul unui lot compact, care evoluează de mult timp împreună. La Voința DEEP SERV va evolua în finala de sâmbătă și Emilian Chivu, jucător care are cele mai mari șanse de a cuceri titlul de cel mai bun jucător al Cupei Vrancea.
   TomRad, grupare manageriată de Iancu Toma vrea să răstoarne calculele hârtiei și să devină noua campioană a Cupei Vrancea. În lot se regăsesc jucători cu experiență, care au evoluat la nivelul ligilor a doua sau a treia, dar și Sorin Frunză, fostul component al echipei Unirea Urziceni, cu care a jucat în Liga Campionilor. Voința DEEP SERV îi va avea în teren pe: Gabriel Lazăr, George Sîrbu – Cătălin Curteanu, Emilian Chivu, Marius Bodoc, Viorel Crăciun, Adrian Toma, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Ionuț Căpățînă, Claudiu Mihai, Cristi Gurguiatu. TomRad: Manuel Ivanciu, Rodinel Stan, Liviu Nechifor, Alin Åžotîrcă, Florin Stanciu, Sorin Popa, Sorin Frunză, Adrian Oltianu, Marius Suvac, Ionuț Nuțu, Ionuț Istrate, Daniel Oltianu, Doru Chelaru.

Finala mică la Cupa Vrancea: Monte Carlo – Sanorom Bolotești (ora 15.45)

    Finala pentru locurile 3-4 va opune unul din echipa cu cei mai mulți suporteri, Monte Carlo și Sanorom Bolotești, grupare care a avut un parcurs foarte bun până în semifinale, când a avut ghinion și a pierdut în prelungiri în confruntarea cu finalista, TomRad. La Monte Carlo vor intra în teren sâmbătă fotbaliști care au trecut prin curtea echipei de fotbal CSM Focșani, iar cei de la Sanorom Bolotești mizează pe fotbaliști de la liderul Superligii Vrancea, Young Stars Panciu, dar și de la o echipă de liga a treia din Brăila.
   Monte Carlo mizează pe următorii jucători: Octavian Oprea – Sorin Mîndrescu, Emil Burcăcel, Ionuț Panaite, Sebastian Sandu, Valentin Toader, Răzvan Sava, Cristian Bîra, Ionuț Popa, Octavian Bucătaru. Sanorom Bolotești: Mihai Burdujel, Zamfir Filoti, Valentin Lățcan, Andrei Crăciun, Valentin Ioniță, Iulian Lupușoară, Andrei Ciornei, Cătălin Voinea, Florin Beșa, Marian Covaci, Florin Ciobotaru.

Premiile oferite la Cupa Vrancea:
– cel mai bun jucător jucător: Emilian Chivu (Voința DEEP SERV),
– cel mai bun portar: Manuel Ivanciu (TomRad),
– speranța fotbalului vrâncean: Bogdan Grigorică (DanSan Mărășești),
– premiul pentru consecvență: Răzvan Sava (Monte Carlo),
– premiul pentru surpriza competiției: Voința Răstoaca.

Emilian Chivu este cel mai bun jucător al Cupei Vrancea

Manuel Ivanciu este cel mai bun portar al Cupei Vrancea

Soveja – GSMobile, marea finală la Cupa Fair-play

    Formațiile de minifotbal Soveja și GSMobile se vor întâlni în finala mare a turneului de old-boys, întrecere rezervată jucătorilor trecuți de 35 de ani. În semifinale, Soveja s-a impus cu 3-2 (după prelungiri) în fața celor de la Amicii Grande Pizza, iar GSMobile, formație manageriată de George Ciobanu, a câștigat cu 3-1 confruntarea susținută împotriva Poliției. Primele trei clasate vor primi din partea organizatorilor cupe, diplome și mingi.

Programul finalelor (sâmbătă, 1 martie):
– finala mare: Soveja – GSMobile (ora 17.00);
– finala mică: Amicii Grande Pizza – Poliția.
Premiile oferite de organizatori:
– Ionică Serea (Soveja) – cel mai bun jucător al turneului,
– Doru Huzuneanu (GSMobile) – premiu de consolare.
Premiul pentru cel mai bun portar al turneului de old-boys va fi stabilit după disputarea finalei mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?