Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Uniristele au LICITAT pentru cei mai frumoşi colegi


     Andrei Berdei, elev în clasa a IX-a, a fost licitat contra sumei de 450 de lei, de o colegă uniristă de clasa a XII-a, alături de care va merge la un restaurant din Focșani. „Licitația de băieți” a fost găzduită aseară de Colegiul Național „Unirea” din Focșani. Inițiativa aparține Consiliului Åžcolar al Elevilor de la această unitate de învățământ și deși a fost organizată în scop caritabil, a fost extrem de apreciată de elevele care au venit și au licitat pentru cei 11 colegi selectați.
    Cu toate că a avut contracandidați puternici, bobocul Andrei a reușit să stârnească interesul colegelor, pentru el oferindu-se la licitație cea mai mare sumă. Licitația de băieți a pornit de la 10 lei însă pentru niciun băiat fetele nu au oferit mai puțin de 60 de lei. În total, aseară s-au adunat în cadrul acestei licitații 1800 lei, bani ce vor fi donați unei cauze nobile. Pentru acești bani, băieții au trebuit însă să își impresioneze colegele. Ei au fost prezentați pe scenă pentru ca mai apoi, fiecare să spună care piesă este favorita lor și pe care ar alege-o pentru a cuceri o fată. Participanții s-au arătat entuziasmați de această licitație. „Recunosc că am avut emoții. Nu m-am așteptat să se ajungă la o sumă atât de mare. O să o scot la cel mai bun restaurant din oraș”, a spus câștigătorul licitației, Andrei Berdei. Fericita câștigătoare a licitației de aseară este Carla Herea. Aceasta va cina alături de un coleg care este mai mic decât ea cu trei ani.
    Chiar și așa, plăcerea de a licita și de a câștiga a fost pentru Carla o experiență unică și pe care cu siguranță ar repeta-o și cu altă ocazie. „Ca în fiecare an a fost o atmosferă super. Fetele au fost pline de voie bună, iar băieții cei mai frumoși din oraș. Iar când vine vorba de bani, pentru așa băieți dăm tot”, a spus Carla Herea, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani. Tot în cadrul licitației de ieri seară unele fete au licitat și prin telefon, din dorința de a cina cu unul dintre cei mai chipeși elevi ai liceului.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?