Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Premiaţi la concursul „Cultură şi Spiritualitate Românească“


   Elevii vrânceni au reușit să obțină rezultate foarte bune la Concursul Național Interdisciplinar „Cultură și Spiritualitate Românească” faza pe județ, ce s-a desfășurat în data de 15 februarie la Școala nr. 7 din Focșani. Astfel, în rândul elevilor de clasele a V-a și a VI-a, premiul I a fost obținut de Åžtefania Vetrescu, elevă în clasa a VI-a la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani. Premiul II la aceeași categorie a fost obținut de Luminița Tumurică, elevă în clasa a VI-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, alături de Mihaela Serea, elevă în clasa a VI-a la Åžcoala nr.2 din Bordeasca Veche. Premiul III nu a fost acordat, însă șase elevi au obținut mențiuni, cu punctaje între 84,5 și 90.
   La clasele a VII-a și a VIII-a, premiul I a revenit Elenei Pleșa Pătrășcan, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani. Premiul II a fost acordat Cristinei Enoiu, elevă în clasa a VIII-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, iar pe locul III în clasamentul concursului s-a clasat Andra Vasilache, elevă în clasa a VIII-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Alți cinci elevi au reușit să obțină câte o mențiune.
Acest concurs a reunit aproximativ 120 de elevi pasionați de cultura și spiritualitatea din spațiul românesc și a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, preocuparea permanentă a elevilor pentru cunoaștere și educație. Etapa națională a acestui concurs va avea loc în perioada 9-11 mai, la Bîrlad, în județul Vaslui.
   Rezultatele obținute de elevi, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?