Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

The Smashing Pumpkins va susţine un concert gratuit de opt ore într-o ceainărie


    Billy Corgan, solistul și fondatorul trupei americane The Smashing Pumpkins, a anunțat că grupul său va susține un concert gratuit de opt ore într-o ceainărie din orașul Chicago, pe 28 februarie. Piesele care vor fi interpretate de The Smashing Pumpkins în ceainăria Madame ZuZu din Chicago au ca sursă de inspirație romanul „Siddhartha”, de Hermann Hesse, informează contactmusic.com.
Anunțând acest concert pe pagina sa de Facebook, Billy Corgan a declarat: „Concertul va avea la bază o interpretare ambientală și muzicală a romanului «Siddhartha» de Hermann Hesse. Vom folosi sintetizatoare de modulare a sunetului. Lectura textului va merge mână în mână cu muzica pe care o vom crea acolo”. Billy Corgan și colegii săi lucrează în prezent la cel de-al nouălea album de studio al trupei Smashing Pumpkins.
    Cel mai recent album de studio al trupei americane se numește „Oceania” și a fost lansat în 2012. Fondat în 1987, grupul rock The Smashing Pumpkins a cunoscut succesul la mijlocul anilor ’90 cu albumele „Siamese Dream” (1993) și „Mellon Collie and The Infinite Sadness” (1995).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?