Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Emily Blunt a născut o fetiţă


    Actrița Emily Blunt, căsătorită cu John Krasinski din anul 2010, a născut, duminică, o fetiță, acesta fiind primul copil al cuplului. „Emily și cu mine suntem incredibil de fericiți să anunțăm venirea pe lume, astăzi, a fiicei noastre Hazel! La mulți ani!”, a scris pe platforma Twitter actorul John Krasinski, informează femalefirst.co.uk.
    Emily Blunt, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pe John Krasinski – care are un rol principal în versiunea americană a serialului „The Office” – în 2008, iar cuplul de actori s-a căsătorit în 2010, în Italia. Recent, actrița de origine britanică a declarat că își dorește mai mulți copii. „Amândoi provenim din familii mari, deci cred că ne dorim așa ceva”, a spus Emily Blunt.
    Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama „Dragoste de-o vară/ My Summer of Love” (2004), apreciat de criticii de specialitate. Actrița a jucat apoi în „Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur și la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producții americane și britanice, precum „Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson’s War” (2007), „Tânăra Victoria/ The Young Victoria” (2009) și „Omul-lup/ The Wolfman” (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune „Fiica lui Gideon/ Gideon’s Daughter” (2007), produs de BBC.
    John Krasinski s-a remarcat cu rolurile din serialul „American Dad!” și din filmele „Dreamgirls”, „Shrek The Third”, „Monștri contra extratereștri” și „Tărâmul făgăduinței”. În ultimii ani, actorul a jucat în două seriale TV de mare succes: „The Office” și „Arrested Development”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?