Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Samuel L. Jackson, confundat cu Laurence Fishburne


    Samuel L. Jackson, intrat în direct la o emisiune pe postul TV KTLA, a fost confundat cu Laurence Fishburne de prezentatorul programului, care i-a cerut actorului părerea despre o reclamă difuzată în timpul pauzei galei Super Bowl, din 2 februarie, în care apărea de fapt starul seriei „Matrix”.
     Potrivit contactmusic.com, într-un interviu pe care Sam Rubin i l-a luat lui Samuel L. Jackson, intrat în direct la o emisiune de pe postul TV KTLA, prezentatorul a făcut o gafă grosolană când l-a întrebat pe actor care a fost reacția fanilor după reclama difuzată în pauza galei Super Bowl (finala campionatului de fotbal american). „Ați primit numeroase reacții după reclama aceea de la Super Bowl?”, a întrebat Rubin, referindu-se la reclama pentru automobilul Kia în care apărea de fapt Laurence Fishburne. „Ce reclamă la Super Bowl?”, a răspuns actorul, cu o expresie derutată pe chip.
    După câteva clipe de tăcere stânjenitoare, prezentatorul TV a încercat să pună alte întrebări, însă Samuel L. Jackson a izbucnit și a corectat gafa prezentatorului pe un ton vehement. „Nu sunt Laurence Fishburne. Nu semănăm. Poate că suntem negri și faimoși, dar nu semănăm”, a ripostat Samuel L. Jackson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?