Ediția: Miercuri 12 iunie 2024. Nr. 6647
Ediția: Miercuri 12 iunie 2024. Nr. 6647

VREMEA, mai caldă decât ar fi normal


   VINERI, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în Oltenia, estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 13 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade, usor mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde înnorările vor fi temporare.
   Cu precădere în cursul nopții va ploua în Maramureș, local în Crișana și în jumătatea de nord-vest a Transilvaniei și izolat în nordul Moldovei. La munte, cu deosebire în masivele nordice, vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Îndeosebi dimineața și noaptea, va fi ceața asociată trecător cu burniță sau ploaie slabă, local în sud și est și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană.

   La MUNTE, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această dată calendaristică. Cerul va fi mai mult noros și mai ales în cursul nopții, cu precădere în masivele nordice se vor semnala precipitații slabe mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări. Pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea va fi ceață posibil asociată cu burniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?