Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Doi medici noi la Spitalul Adjud


   Spitalul Municipal din Adjud are doi medici noi. Începând cu data de 1 ianuarie, în unitate lucrează doi medici tineri, care abia au finalizat Rezidențiatul. Este vorba de un medic oftalmolog și un pediatru. Managerul Spitalului Adjud, medicul Gheorghe Bercea, ne-a precizat că medicul oftalmolog Carmen Toderaș va începe să acorde consultații în perioada imediat următoare în cadrul Cabinetului de Oftalmologie, situat în Ambulatoriul de Specialitate, momentan fiind montată aparatura medicală.
Medicul pediatru Irina Chiriac a început deja să lucreze în cadrul Secției de Pediatrie, unde mai sunt încă doi doctori. „Ne bucurăm foarte mult că acești tineri medici au început să lucreze în spital. Până acum nu dispuneam de un medic oftalmolog, iar prezența noului medic ce ne ajută enorm. În ceea ce privește medicul pediatru, Secția dispune de 35 de paturi, iar adresabilitatea este foarte crescută. Venirea acestor medici va ajuta la eficientizarea activității din spital”, a precizat managerul Spitalului Adjud.
   De asemenea, anul acesta, la Spitalul din Adjud vor veni să lucreze și alți medici noi, de diferite specialități, care în prezent efectuează rezidențiatul în diferite centre universitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?