Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Revelionul artiștilor, cu trupe, soliști, sportivi și mulți fani


   Tradiția Revelionului artiștilor a continuat și în acest început de an, joi seară dându-și întâlnire cu fanii și prietenii trupe și soliști care și-au propus să intre cu dreptul în noul an și să fie alături de aceia cu care nu au apucat să ciocnească un pahar de șampanie în noaptea de Revelion.
    Evenimentul a adus pe aceeași scenă multe nume ale muzicii pop, rock sau folk, artiștii ținând în priză publicul până târziu în noapte. Mircea Vintilă a readus în atenția fanilor piese folk cu care a făcut istorie, cea mai aplaudată fiind ”Popa Nan”, la care cei prezenți au cântat împreună cu artistul. La fel de apreciate au fost și piesele cântate de acesta în duet cu Jul Baldovin, cei doi efectuând de curând un turneu în Belgia, care s-a bucurat de un real succes.
    Cei trei membri ai trupei Krypton Unplugged au cântat piese binecunoscute de public, cea mai antrenantă, la care fanii au aplaudat și cântat împreună cu artiștii, fiind ”Cheamă-mă”. Totodată, ei au anunțat că formula restrânsă în care cântă se va numi, începând din acest an, Unplugged MG, dar și că trupa Krypton, în formula ”de aur”, le va pregăti fanilor o surpriză cât de curând.
    Proconsul a început microrecitalul cu ”Cerul”, cea mai cunoscută și îndrăgită piesă a lor, la care publicul a cântat împreună cu Bodo, solistul trupei. Spectacolul a cuprins și microrecitaluri ale soliștilor Gina Pop, Marian Filip, Cornel Bucșa, Alex Cery și ale trupelor PhenomenOn, Barock, Marian Niculae & Aero, Hevito, Dumi Dumitrache Band & Taissia, fanii dansând pe ritmuri country, pop, rock, reggaeton.
    Pe lângă artiști, la evenimentul de la berăria ”Hanul cu tei” au participat cunoscuți oameni de radio, realizatori de emisiuni muzicale — Andrei Partoș, Florin Silviu Ursulescu, Olivia Sima —, dar și foști mari sportivi — Ivan Patzaichin și Ilie Dumitrescu, amândoi mari fani ai artiștilor.”Revelionul artiștilor ne dă ocazia să ne distrăm și să lăsăm publicul să fie alături de artiști într-un cadru mai intim. Mulți dintre artiștii care au urcat pe scenă anul acesta au fost invitații noștri în concerte pentru diaspora din Belgia”, a declarat Mihaela Trifu, președintele asociației RoArt din Bruxelles, organizatorul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?