Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Hoții fură bunuri din case, mașini și sedii de societăți


   Hoții fură de peste tot și aproape orice. Marți dimineață, trei persoane au reclamat la poliție că au fost victimele unor infracțiuni de furt. Păgubiții sunt din Focșani, Cîmpineanca și Adjud. 
   La Focșani, un bărbat, care avea mașina parcată pe strada Bârsei, a rămas fără stația de emisie-recepție pe care o avea în interiorul autoturismului. Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că mașina spartă este un Peugeot. Omul a mers la poliție marți dimineață și a reclamat fapta, iar anchetatorii au ridicat probe și au întocmit un dosar penal de cercetare. Ei încearcă acum să-l identifice pe autor și să recupereze prejudiciul. Cel mai probabil, fapta a fost comisă în timpul nopții, iar proprietarul a văzut că-i lipsește stația dimineață, atunci când a mers la autoturism. Polițiștii atrag încă odată atenția asupra faptului că oamenii nu trebuie să-și lase bunuri la vedere în mașini. Ei sunt sfătuiți ca atunci când își parchează mașinile și ies din acestea, să-și ia cu ei documentele, borsetele, poșetele și tot ce au de valoare.
    Tot marți dimineață, o persoană din comuna Cîmpineanca a constatat că o locuință a fost spartă. Potrivit unor surse, proprietarul casei ar fi plecat în străinătate, iar o persoană mai trecea din când în când pe la imobil, să vadă dacă totul este în ordine. Cum aceasta nu mai verificase locuința amicului său din data de 30 decembrie 2013, marți a trecut pe acolo, ocazie cu care a constatat că imobilul fusese prodat de hoți. Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că din locuință ar fi fost sustrase mai multe bunuri, respectiv un televizor, o bormașină, dar și îmbrăcăminte și încălțăminte. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru identificarea autorului sau autorilor și recuperarea prejudiciului creat.
    Și o persoană din Adjud a avut ghinion. Hoții i-ar fi furat dintr-un sertar suma de 2.000 lei. Și în acest caz reclamația a fost făcută tot marți. Polițiștilor li s-a reclamat faptul că persoane necunoscute au pătruns în hala unei societăți comerciale, iar dintr-un sertar au sustras suma de 2 mii de lei. Polițiștii adjudeni au întocmit și ei dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?