Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Spectacol la Şcoala Şindrilari


   Elevii Åžcolii Gimnaziale Åžindrilari, comuna Reghiu, au organizat, în ultima zi de școală, o serbare sub titlul „Iată vin colindători”. Într-o atmosferă de reală sărbătoare, copiii au cântat colinde, au recitat poezii și l-au așteptat pe Moș Crăciun, care a venit la ei încărcat cu daruri. Sprijiniți de directoarea Mirela Marcu, sub îndrumarea consilierului educativ Åžtefania Roșculescu și a profesoarelor Viorica Popa, Lăcrămioara Teodorescu, Maria Baltă și Alina Paraschiv, elevii au pregătit un program artistic special, în așteptarea lui Moș Crăciun.
   Astfel, în sceneta interpretată de elevii clasei a VII-a, a fost prezentat miracolul nașterii Domnului, micii actori cântând colinde în care l-au lăudat pe Iisus. De asemenea, elevii clasei a VIII-a au prezentat, în manieră proprie, pregătirile ce se fac într-o casă de țărani în Ajunul Crăciunului, împodobirea bradului și așteptarea colindătorilor, care sunt răsplătiți cu nuci și mere. Åži elevii clasei a V-a au pregătit o scenetă, pe cea a lui Moș Crăciun. Elevii au mai interpretat și colinde în engleză și franceză.
   Profesorilor le-a fost dedicat un plug special, cu urări personalizate. De asemenea, a fost jucată capra, iar participanții au fost semănați cu grâu pentru a avea un an nou cât mai bun. În final, elevii tuturor școlilor de pe raza comunei au fost răsplătiți cu daruri de la Moș Crăcunul trimis de conducerea Primăriei Reghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?