Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Cadouri pentru copiii aflaţi în nevoie de la Marian Oprişan şi TSD Vrancea


   Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan și organizația TSD Vrancea au dat ieri cadouri constând în dulciuri, fructe, alimente, jucării și brazi mai multor familii din județul Vrancea, ale căror venituri sunt foarte mici, în cadrul campaniei denumită „Fă un cadou de sărbători copiilor aflați în nevoie!”. Acțiunea a fost demarată la inițiativa președintelui Marian Oprișan. Familiile care au beneficiat de aceste cadouri în prag de sărbători sunt din Ruginești, Garoafa, Nănești, Măicănești, Gologanu, Tătăranu și Popești. „Astăzi am vizitat 33 de familii care au în total 117 copii cărora domnul președinte Marian Oprișan, prin intermediul campaniei «Fă un cadou de sărbători copiilor aflați în nevoie!», le-a adus un strop de bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a precizat secretarul PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu.
    Zilele trecute, în cadrul aceleiași campanii, au mai primit cadouri în prag de sărbători familii cu venituri modeste din Focșani, Å¢ifești, Valea Sării, Vizantea Livezi, Urechești, Gura Caliței, Poiana Cristei, Dumbrăveni, Vulturu și Vînători.
    Marian Oprișan și organizația TSD Vrancea au mai dat cadouri celor aproximativ 30 de copii cu dizabilități aflați în casele „Prâslea” și „Harap alb” din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Copilului Vrancea.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?