Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Păun în libertate, Ciuciu în arest


   Unul dintre bărbații acuzați că au tâlhărit un tânăr la Spulber a fost pus în libertate. Liviu Toma Păun, de 27 de ani, a formulat recurs la decizia judecătorilor de a-l aresta preventiv, iar magistrații Tribunalului Vrancea l-au pus în libertate. „Admite recursul declarat de inculpatul Păun Liviu Toma în prezent aflat în Arestul I.P.J. Vrancea, împotriva încheierii din 17 decembrie 2013 (…) Respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului (…) ca neîntemeiată. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului”, este decizia magistraților. „Coechipierul” său, Săndel Ciuciu, deși a făcut și el recurs, va rămâne în arest. „Respinge ca nefondat recursul declarat de inculpatul Ciuciu Săndel”, se mai arată în același document.  
   La data de 16 decembrie, un tânăr din municipiul Câmpulung, județul Argeș, a vrut să ajungă la bunicii săi din Spulber, dar după ce a intrat în localitate, a încurcat ulițele. El s-a întâlnit cu Săndel Ciuciu, de 24 de ani, și Liviu Toma Păun, de 27 de ani, pe care le-a întrebat pe ce drum să o ia pentru a ajunge la casa bunicilor. Aceștia s-au oferit să-l conducă la destinație, însă în momentul în care au ajuns pe o străduță lăturalnică, l-au luat la bătaie și i-au furat rucsacul în care avea mai multe bunuri. 
   La scurtă vreme, incidentul a ajuns la urechile polițiștilor, care au început să facă verificări, identificându-i pe cei doi suspecți. După ce au fost audiați, ei au fost reținuți pe bază de ordonanță, iar apoi arestați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?