Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: „Să respectăm tradiția străbună“ la Panciu


   Elevii clasei a II-a B, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu și cei ai clasei a IV-a de la Școala 2 Străoane l-au întâmpinat, împreună, pe Moș Crăciun, în cadrul spectacolului intitulat „Să respectăm tradiția străbună”, găzduit de Casa de Cultură din Panciu.
    Copiii, îndrumați de profesorii Anișoara și Mihai Vizitiu, au pregătit un program specific sărbătorilor de iarnă, ce a inclus Plugușorul, Sorcova și Semănatul, toate preluate din „Monografia satului Străoane”, lucrare aparținând autorilor Constantin Apreotesei, Toma Iorga și Alexandru Străoneanu Balaș. De asemenea, elevii Liceului Tehnologic au mai prezentat și colajul de colinde pentru care, de curând, au primit locul I la concursul județean „Colindăm pe la ferești”. La finalul programului, elevii au primit cadouri de la Primăria Străoane și Primăria Panciu.
    Evenimentul găzduit de Casa de Cultură a făcut parte din proiectul intitulat „Fii prietenul meu!”, pe care cele două instituții de învățământ îl derulează în parteneriat pe parcursul acestui an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?