Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Eleve de 11 ani, filmate FUMÂND apoi şantajate de un tânăr de 18 ani


   Două copile, ambele de 11 ani, au fost șantajate de un tânăr de 18 ani, care le-a cerut bani pentru a nu face public un filmuleț „compromițător”. Fetele nu au spus nimănui despre incident, până când una dintre ele a fost prinsă de mama sa fumând. Atunci, copila le-a spus părinților cum a început să fumeze.  
   Fata a mărturisit că în vara acestui an, în timp ce se afla cu prietena sa, a fost acostată de un tânăr de 18 ani, care le-ar fi obligat să fumeze, timp în care el le-a filmat cu telefonul mobil. Fata a adăugat că la aproximativ o săptămână după ce a fost filmată, s-a întâlnit cu băiatul respectiv, care i-a cerut suma de 10 lei, pentru a nu arăta filmarea părinților săi și pentru a nu o distribui pe internet. De frică, cele două copile susțin că i-au dat tânărului banii ceruți. În acel moment, el ar fi șters filmulețul din telefon. 
   Mama fetei care a povestit pățania a luat legătura cu mama prietenei fiicei sale, apoi au sesizat poliția cu privire la acest incident. În urma sesizării, a fost identificat băiatul care le-ar fi obligat pe fete să fumeze. Anchetatorii ne-au spus că el se numește George U., are 18 ani și este din Focșani.  
Audiat fiind, băiatul a recunoscut că le-a cerut fetelor bani și că le-a filmat, dar a susținut că nu le-a obligat să fumeze. El a precizat că fetele l-au rugat să le cumpere țigări, întrucât lor nu le-ar fi dat vânzătoarea deoarece sunt minore. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Această infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. 

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?