Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Autorul furtului de un miliard a fost prins


   Autorul furtului de un miliard de la Petrești a fost identificat. Anchetatorii spun că este vorba de vrânceanul Vasile Davidoiu, de 48 de ani, fără domiciliu stabil, care își face veacul prin Focșani. Potrivit anchetatorilor, el are antecedente penale, iar în acest caz a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat că a furat câteva sute de grame de aur, dar și alte bunuri, luna trecută, din locuința unei persoane din Vînători. Potrivit unor surse, o parte din bunuri au fost găsite la el. Aceleași surse ne-au spus că el ar fi recunoscut comiterea faptei.
   În luna noiembrie „Monitorul de Vrancea” a scris în exclusivitate despre jaful de la Petrești. Atunci, o femeie din localitate a rămas fără o mică avere, după ce casa i-a fost călcată de hoți. Spargerea s-a dat într-o duminică, pe timp de zi, în timp ce proprietara era plecată de acasă. Acesta a plecat de la domiciliu la orele prânzului, iar când s-a întors a găsit casa vraiște. Hoțul, care a ajuns în interior după ce a spart un geam, i-a luat bijuterii din aur în valoare de aproximativ 100 mii ei. 
   Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus atunci că femeii i s-a mai furat și un televizor, dar și bani, păgubita fiind Cerasela C., în vârstă de 41 de ani. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?